Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
chris ... maX d MAnia06 M (8566 niezalogowanych)
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
Janin napisał:
crazy chris napisał:
Janin napisał:
crazy chris napisał:

Lap szczupaki i rozdawaj sasiadom a w powazne rozmowy sie nie wpierdalaj

powiesz mi to prosto w oczy ?

A czym to sie rozni od napisania ?

bo chciałbym to usłyszeć osobiście od ciebie ,masz jaja ? czy tylko stać cie na szczekanie zza klawiatury?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Jacek Zabek
(Zabek57)
Początkujący
Uważam, że każdy ma prawo do błędów. Nauka na nich jest nie do zastąpienia. Ja mieszkałem w czymś podobnym do tych baraków, studenthus trochę, gdybym był sam bez kobiety, ale tylko pod tym warunkiem, to życie w dobrze ocieplonym baraku ma swe plusy. Oczywiście jeśli nie ma w około uciążliwych sąsiadów. Małe koszty utrzymania i brak kogokolwiek, na mieszkaniu do toalety, kuchenki itd. Mieszkałem w super nowoczesnym domu około 300m z ludźmi, około 12 osób, wszystko było ok. tylko tłok w kuchni, ubikacji, łazience, to lipa jak wybierasz się do pracy i po powrocie z niej, oraz o porze kolacji. Nie jeden raz jak szef był w pracy nie mogłem od razu po przyjściu do pracy iść na 10 minut do wc, a w domy nie zdążyłem, z potrzebą poleciałem na autobus do pracy. Trochę lipa, czyż nie? Co do wyrabiania sobie zdania o polakach, jaki jest kreowany przez pryzmat ich obecnego miejsca zamieszkania, lub pochodzenia to jest to coś idiotycznego. Nikt nie wybiera kim się rodzi, ani w jakiej sytuacji się znajdzie. Oczywiście każdy chce, dąży do polepszenia sobie swojej sytuacji dlatego tu jesteśmy wszyscy. Dzielenia rodaków na lepszych i gorszych jest dla mnie co najmniej niesmaczne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
crazy chris napisał:
Janin napisał:
crazy chris napisał:
Janin napisał:
crazy chris napisał:

Lap szczupaki i rozdawaj sasiadom a w powazne rozmowy sie nie wpierdalaj

powiesz mi to prosto w oczy ?

A czym to sie rozni od napisania ?

bo chciałbym to usłyszeć osobiście od ciebie ,masz jaja ? czy tylko stać cie na szczekanie zza klawiatury?

Gdybym widzial w tobie cien przeciwnika, pewnie moglbym zaaranzowac osobiste w cztery oczy powiedzenie zes smierdzacy potem prostak..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
przemek099 napisał:
totalna wies !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
taka jak twoja...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
przemek rengaw
(przemek099)
Wiking
ja w przeciwienstwie do ciebie ze wsi nie pochodze i nie zamierzam wdawac sie w tą bezsensowna dyskusje z Toba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
przemek099 napisał:
ja w przeciwienstwie do ciebie ze wsi nie pochodze i nie zamierzam wdawac sie w tą bezsensowna dyskusje z Toba
czy pochodzenie ma znaczenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Tomasz Cisewski
(TomekCis)
Wiking
Wiadomo jak jest z wynajęciem lokum do mieszkania, jak Polak chce wynająć, to oferta nieaktualna. Zresztą od razu po przyjeździe nie jest łatwo, większość przyjeżdżających na kasie nie śpi, a żeby zacząć w NO bez oglądania się na pierwszą wypłatę trzeba by przywieźć z 30tys PLN. Magda z mężem w końcu wynajęła lepsze lokum, mieszkanie w baraku w parkę na dłuższą metę nie do przyjęcia. Magda bardzo ładna, mądra i ciepła dziewczyna, mimo, że mąż troszkę ciołek, to życzę im jak najlepiej I drodzy Polacy, mniej jadu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
264 Posty
Magg G
(magg)
Stały Bywalec
donwasyl napisał:
A kiedy bedzie wywiad z barakami (albo przynajmniej z jednym!) z Brakkefolket ?

nikt nie zwraca na mnie uwagi...jestem deptany i plamiony...zapachy tez nie naleza do radosnych...nie jestem kochany, mam depresje...wynajecie mnie mnie kosztuje duzo,kazdy wykorzystuje mnie za te pieniadze, tyle, ile moze, a ja pomalu rdzewieje tak w srodku.... mysle o samobojstwie........

barak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Dorota J
(unicornesss)
Wiking
TomekCis napisał:
Wiadomo jak jest z wynajęciem lokum do mieszkania, jak Polak chce wynająć, to oferta nieaktualna. Zresztą od razu po przyjeździe nie jest łatwo, większość przyjeżdżających na kasie nie śpi, a żeby zacząć w NO bez oglądania się na pierwszą wypłatę trzeba by przywieźć z 30tys PLN. Magda z mężem w końcu wynajęła lepsze lokum, mieszkanie w baraku w parkę na dłuższą metę nie do przyjęcia. Magda bardzo ładna, mądra i ciepła dziewczyna, mimo, że mąż troszkę ciołek, to życzę im jak najlepiej I drodzy Polacy, mniej jadu...

no blagam, 60 tys koron na poczatek? to chyba, jak się przyjeżdża z zamiarem siedzenia na dupie przez pół roku nie strasz ewentualnych zainteresowanych wyjazdem którzy czytają to forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(jarek72)
Wiking
Do Draku. Wyjales mi to z ust . Swietny komentarz. Jestem podobnego zdania .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok